zondag 30 maart 2014

Onze week met Jennifer

Vorige week was de vriendin van Roxan, Jennifer hier om haar op te zoeken. Ze zijn eerst samen naar Stockholm geweest en zoals iedereen weet gebeurt er altijd wat spannends als Roxan erbij is, haha. Lees haar verhaal over Stockholm en nog meer door hier te klikken. Toen de meiden terug kwamen hebben heel veel leuke dingen gedaan: wandelen bij het meer, feest vieren en.. CURLEN!

Toen we gingen wandelen hebben we heerlijk een picknick gehouden bij de picknick/noorderlicht-kijk plek. (Naja, picknick kan je het niet noemen, gewoon op z'n Hollands met chips en cola..) We kwamen daar een vriendin uit Oostenrijk tegen met haar vriendin van thuis die haar ook toevallig die week op kwam zoeken, dus dat was natuurlijk heel gezellig en zorgde voor mooie kiekjes! Die avond hebben we ook met alle meiden gegeten en rond half 9 was het tijd voor de pre-party. We hadden wat vrienden en vriendinnen uitgenodigd om bij ons lekker wat te komen drinken en dat was super gezellig. Halverwege de avond liep de buurman met een tafel voorbij, hij kon denk ik geen brandhout vinden want 3 minuten later stond de vuurton goed te branden. We hebben dus lekker buiten gezeten bij het vuurtje en rondjes gereden in een boodschappenwagentje met een cocktail glas? Daarna zijn we naar Lokal gegaan en hebben we een goed feestje gevierd.

Zoals ik al eerder zei, hebben we ook gecurled (schrijf je dat zo?) en dat was echt super gaaf haha! Net als met bowling kreeg je schoenen en een baan en gelukkig ook een instructeur die alles een keer voordeed. Na een kwartiertje oefenen hoe je je moet voortbewegen op het ijs, was het tijd om te beginnen met de wedstrijd. We were on fire want we hebben wel één hele punt gescoord in de hele game, GO TEAM HOLLAND!! Het was echt heel leuk om te doen en als de family overkomt gaan we zeker een potje wagen.. :-)

P.S. Over twee weken verhuizen onze vriendinnen uit Oostenrijk van Mariehem naar Alidhem, en wel in de corridor naast ons! Woehoe, nieuwe buren! Dat betekend heel veel dinertjes samen. 

Hieronder zie je de foto's van onze week.


DOWNTOWN

met z'n 3en bij het hart van Umea



Jen en Rox

Genoeg van dat serieuze gedoe

Overal in Umea vindt je elektrische fietspompen: You got to pump it upppp!

WANDELEN
 
lekker weertje

Met Roxie!! <3

Hehe

Lieeef!

Jen en Rox!! :)

Oke, nog eentje dan..

Fotograaf die wel weet wat ze doet


Fotograaf die niet weet wat ze doet

Met de meiden uit Oostenrijk

yoohoo!
PARTY

Home made pasta!

We begonnen met sinas

Met onze panda Dina! <3

Die had wat lekkers meegenomen

De meiden uit Oostenrijk ook!


Even proeven hoor!

Misschien hebben Jennifer en Rox ook iets te veel geproefd?


CURLEN

Ziet er goed uit hoor!

Schoentjes passen..

Taadaa!

Jennifer in actie

Een geboren curlster

We are gonna kick yo ass!

SOPPA SOPPA!!

Dreamteam

Team Holland!

Wie spot onze instructeur op de achtergrond?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten