zondag 2 maart 2014

fikkie stoken

Even een update, want ik heb al zo lang niks van me laten horen! Deze week was een drukke week op het lab. Zweedse les gaat ook steeds beter. We gaan steeds meer verstaan, maar praten is voor ons nog echt te moeilijk. Donderdag avond zijn we eens een keer niet naar de karaoke geweest in Lokal, maar zijn we naar het meer geweest om een kampvuurtje te maken.

We gingen met de bus naar het meer, en vanaf de bushalte zou het nog tien minuten lopen zijn. Roxan 'wist' de weg, maar na een uur wandelen waren we nog steeds niet bij een meer!! Nadat we eindelijk iemand tegenkwamen vroegen we de weg en waren we een kwartiertje later bij het meer. Al vrij gauw hadden we het vuur aan en konden we beginnen met de marshmallows en de worstjes. Onze Russische vriend verzorgde de muziek, hij zong Russische kampvuur liederen (haha) en vertelde ons de geschiedenis die erachter schuilde. Maar zoals hij ook al zei, poëzie is niet te vertalen.

Na twee uurtjes werd het wel heel koud, dus liepen we terug naar de bushalte. Roxan keek op de dienstregeling en zag dat de bus over 5 minuten kwam: Lucky us! Jammer genoeg hadden we de kleine lettertjes niet gelezen, want de bus reed alleen op vrijdag. Not so lucky after all.. Gelukkig wist deze keer Roxan wel de weg en waren we binnen 25 minuten thuis. Nou, Roxan heeft wel goed kunnen trainen voor de 4daagse!

Klik hier om naar de blog van Roxan te gaan




Geen opmerkingen:

Een reactie posten