maandag 14 april 2014

afgelopen weekend

Dit weekend heb ik best veel leuke dingen gedaan al zeg ik het zelf. (wij hebben namelijk en extra dag in ons weekend: donderdag) Donderdag zijn we met Annina en Verena naar de karaoke geweest en het was zoals altijd super gezellig. We hebben twee liedjes gezongen, waarvan één liedje de hele bar meeliep in de polonaise, of hoe ze het hier noemen: the train!

Vrijdag overdag kreeg ik een pakketje van thuis met allemaal allerhandes en handige/leuke tijdschriften en lieve kadotjes. Roxan en ik hebben ze gelijk doorgespit en de lekkere recepten eruit gepikt. Na het avond eten was het tijd om te oefenen voor het Brännboll toernooi in mei. Wij gaan ook meedoen met het toernooi dus moet er wel getraind worden! Aangezien het vrijdag was had onze buddygroep een leuke variant bedacht: Vinbrännboll! Op elke honk stond een buddy met een 5 liter pak wijn en als je aankwam bij deze honk moest je eerst je bekertje wijn opdrinken voordat je naar de volgende mocht. Na een uurtje begon het te regenen dus gingen we naar Hannah der stekkie want die woonde heel dichtbij de plek waar we aan het trainen waren. Hier vierden we nog een klein feestje en gingen we naar huis en lagen we voor 12 uur in bed.

Zaterdag zijn we naar de Elk Farm geweest. Lees hier over ons avontuur op de elandenboerderij. Zaterdag avond zijn we met Sara en Verena naar Lokal geweest (ook de bar waar op donderdag altijd de karaoke is) en dat was ook heel gezellig. Ik was een beetje moe van de trip naar de Elk Farm dus ben ik een beetje vroeg naar huis gegaan om een goede nacht te maken.

Zondag hebben we het Zweedse spel Kubb gespeeld met onze buddygroep. Het lijkt een beetje op paaltjesvoetbal behalve dat je de paaltjes moet omgooien. Wij bakten er natuurlijk niks van dus vonden we dat we een teamyell moesten hebben die ons door het spel hielp. En wat is er nou een betere yell dan: Banaan, banaan, banaan, we gaan er tegen aan! (heel grappig als ze het proberen uit te spreken). In de avond hebben we fika gedaan met onze corridormates omdat het zondag was. Sandra had haar heeerlijke Kladdkaka gemaakt. Wij hebben nu ook het recept dus als we terug in Nederland zijn hoeven we de Kladdkaka niet te missen want dan kunnen we het zelf maken. In de nacht zijn we nog naar het meer geweest omdat de KP index 3 was, maar we hebben helaas geen noorderlicht gezien. De sterren waren wel heel mooi, dus we hebben wel wat mooie foto's kunnen maken.

Kortom: een druk maar leuk weekend!

KARAOKE

Lief!!

Gezelligheid!

PAKKETJE
Spannend..

Wat zal er in zitten?

Dat dat allemaal past...

Kadotjes van mama en opa en oma

<3
VINBRÄNNBOLL

Hallo, wij zijn FC kneusjes.

Maar we hebben wel een goede swing

Met Roxan en Hannah

jippie!

Powerrr

Dancing in the rain

Mooie lucht, maar er kwam wel een buitje aan..

Nog een plaatje omdat de lucht zo mooi was..

Hannah doesn't like rain I think!


HUNTING FOR THE NORTHENLIGHTS

Sterrenhemel bij het meer

Mooie sterrenhemel

Met José, Nisha (we volgen dezelfde virologie course!), Roxan en Verena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten